Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan en bild inspirera till ord... Betydelsen? Tänk själv!


Leve skärvorna!





Som en obrukbar skärva


Bortslängd


Kasserad


Utan ett eget värde


Ändå.....


helt fulländad


i sin egen form


Vacker!



Om allt i världen


vore perfekt...


skulle det inte finnas


några mirakel...



Leve skärvorna!!!




Fri vers av Siggesdotter
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-04 23:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, absolut! Kärlek på hög nivå..."leve skärvorna..."...som tillsammans bildar den finaste helhet!
2012-07-11

  Bo Himmelsbåge
Fint ...! ... Åhh ... att få vara en oslipad skärva i Din värld ... vilken fantastisk helhet vi skulle bilda ... tillsammas med alla andra skärvor ...! Livets mosaik ...! Bokmärks ...
2012-07-08

    ej medlem längre
I alla dina vackra ord finns ett djup att stanna i och begrunda. Tack!
2012-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Sanna ord...fint.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter