Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fanns jag då?

höjder vek
vika
inför ordet
bladet
och känslan

nådde du dit
eller vek
du av

talade ordet
så tydligt
begränsat
och värnat

mitt liv

i punkten
bara nu

och du
i din längtan
att nå
dit ingen
någonsin varit

fanns jag
då?




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-05 00:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suverän.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington