Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan redan gissa vad det kommer att handla om ...


Ikväll :Björklund i Almedalen .

Först lär han hålla ett hyllningstal till EU (hans parti, FPL (¤) ÄR det mest EU-trogna av alla riksdagspartier) där han lär uppehålla sig kring de positiva inslagen i EU:s politik och försöka lindra de katastrofala inslagen kring Grekland,Irland, Spanien och Italien (Dessa fyra länder har en statlig ekonomi som ÄR under all kritik, Grekland är ju,som bekant, värst !) . Men det hjälper INTE, Björklund !
Dessa fyra länder är väldigt illa ute och det drabbar ÄVEN oss här , indirekt !
Miljarders miljarder pumpas in i dessa länder nu och VI får vara med och betala !
Sedan lär Björklund skryta och skrävla om vilken FANTASTISK skola han byggt upp här i Sverige ! Att det ,fortfarande, i många kommuner, är MASSOR med elever som går ut både Grundskolan och Gymnasiet med UNDERKÄNDA BETYG i viktiga ämnen som , t ex Svenska och Matematik , DET lär han ligga lågt med ! Vi får se. Jag återkommer ikväll med en "recension" av hans tal.....

Lite överraskande inledde Björklund med integrationspolitiken och tog då ,först, fram det POSITIVA, med invandringen, att tex 600.000 invandrare, varje dag, jobbar och sliter här i vårt land, att vi importerar spetskompetens (över 2.900 invandrare) från bl a Indien , högt utbildade IT-experter, som, i sin tur, genererar två till tre mindre kvalificerade IT-jobb för varenda en av dem ! Sedan bröts tyvärr utsändningen....Förmodligen talade Björklund om hans partis nya förslag om en ny obligatorisk A-kassa, eftersom den konstruktion som Alliansregeringen införde 2007 har inneburit (vilket vi vet !) att det ,fullkomligt galna, systemet gjort att vi som tjänar minst får betala den HÖGSTA avgiften ! Ett SENT uppvaknande som Moderaterna inte ens vill diskutera just nu (DET kan ju,kanske, avslöja M:s falskhet gentemot Svenska Folket) . ALLA vet ju att detta SJUKA system har lett till massavhopp från A-kassorna och fackföreningarna ! Pga de orättvisa (HÖGA) avgifterna har en HALV MILJON lämnat detta system ! De står ,alltså, UTAN skydd vid arbetslöshet och får förlita sig till de försämrade trygghetsssystemen som finns i statlig och kommunal regi ! OM de inte tagit DYRA privata försäkringar ( vilket bara de, som har HÖGRE inkomster har råd med !) !

--
(¤): FPL= FolkPartiet Liberalerna ..




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 227 gånger
Publicerad 2012-07-05 13:06



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Instämmer !
2012-07-05

    ej medlem längre
Björklund imponerar sällan med sina undanhållna lögner som visar sig extremt tydligt både i deras politik och i skolan. Fy fan säger jag bara.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska