Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DJUPT

En del

går djupt i min själ

Andra

fladdrar lite

utanpå

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-05 17:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så är det...
2012-07-05

  M M Mannheim VIP
Vännen, så är det!
2012-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Och vilka får ut mest av livet?
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP