Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting att rapportera

 

 

 

 

jag har ingenting att rapportera
jag vet inte åt vilket håll jag ska titta -

de långa grässtråna skär sin friskhet
in i mellangärdet på mig 

jag känner längre ingenting

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-05 18:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igenkännande! Tack för ord till känsla!!!!
2012-07-15

  Nanna X
bra att grässtråna är friska - ett halmstrå?
2012-07-06

  lodjuret/seglare VIP
Borr-Elias kanske är på oväntat besök?
2012-07-05

  anits VIP
Mycket starkt skrivet
2012-07-05

  Ingela Svenson VIP
skrämmande uttryckt!
2012-07-05

  Yrre VIP
Skarp och starkt skrivet.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP