Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som livets kraft har tömt



Minnet lägger hårt sin puls
över tidens arrogans,
jag söker i min tvivlan
bland minnena som fanns

Jag vill inte glömma
de spår som vägen gömt,
men kvar finns bara tomhet
som livets kraft har tömt.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-05 20:56



Bookmark and Share


  Po VIP
vilken koncis fin text! ja arkivet har en förmåga att sortera sig självt både bra och dåligt
2012-07-06

  Änglaögon
Berörande vackert!
2012-07-06

    ej medlem längre
Du berör...som alltid.
2012-07-05

  alvan
Starka ord och jag känner var och ett av dem! Du är så bra!
2012-07-05

  Tino
Ne men fy f*n! Vilket flyt, verkligen en ren fröjd att läsa denna text! Efter fem års vila från poeter.se och möta texter som denna, ger inspiration. Nu vet jag varför man en gång satt fastklistrad dag efter dag på denna sida! Stort tack! Du har talang!
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP