Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi vet aldrig när mötet är ..


det sista



tiden stannar inte

känslan stannar .. i panik..

trycket i bröstet är svart

tiden stannar inte..

livet tvinar i hjälplöshet

sorgen faller i regn


det som varit, de som funnits

kommer aldrig tillbaka

trycket i bröstet gör ont

men tiden stannar inte...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-05 22:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nej, tiden stannar tyvärr inte...
2012-07-09

  bittemi VIP
så bra du förmedlar sorg med dina ord. Det känns verkligen att läsa den här! Jättebra!
2012-07-07

  Gunnar Hilén VIP
vemodigt, jävligt och bra !
2012-07-06

    Anneli A
Vemodigt men bra!
2012-07-05

    ej medlem längre
Så sant...så sorgligt sant...
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP