Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne till Andreas ...som så sorgligt har lämnat oss




MINNE TILL ANDREAS

SOM REGN OCH ÄPPELBLOM

Så kommer du tillbaks till oss

som vad och när

Som vindar

Som fågelsång

Som regn oh äppelblom

Du reste

vi visste ej

att tiden redan var

Om vi hade vetat

hade vi på något sätt

försökt att ha dej kvar

För vindar och äppelblom

blir aldrig det du var

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-06 17:00



Bookmark and Share


  ULJO
Vacker hyllning till någon som stått dig nära
2012-07-06

  M M Mannheim VIP
Vacker dikt till en medmänniska!
2012-07-06

    ej medlem längre
Gripande vackra ord.
2012-07-06

  Johan Bergstjärna VIP
Jag önskar min poetbroder vila i frid, tack för dina texter och uppriktiga upplysande kommentarer!
2012-07-06

    ej medlem längre
Oerhört gripande. Perfekt "avskedsgåva"
2012-07-06

  Michaela Dutius
En underbar hyllning till en underbar person!
2012-07-06

  Anders Nordlander VIP
Finfint
om
en fin kille
2012-07-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Väl skrivet
om allas vår vän.
Nu bli blir aldrig
livet sig likt igen. Men vi
som vill kan ju i hans ord-
svall följa rakt fram plöja
aldrig vika för någon
störande bölja!
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP