Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter lust



Jag driver mot en kust
där ingen annan lagt sin ro,
jag söker längtan efter lust
där min kärlek kan få bo

Ingen tro håller mig fast
inget mirakel blir för stort,
tung känns nu min last
bara du ser vad jag gjort.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-06 21:19



Bookmark and Share


  alvan
Lyssnar just på Lundell och kanske är det därför.. Men tycker det var lite samma tonart här. Och i min mening var det i positiv bemärkelse
Snyggt kort och gott! mycket känsla i raderna och helt utan överflöd.
2012-07-09

    ej medlem längre
Med mjuk ton i orden känns din längtan stor. Mycket vackert skrivet.
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP