Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill du gör mig hel



Där fågeln byggt sitt rede
i ett kärleksfullt hjärta,
vill ock jag få vila lugnt
finna lindring för min smärta

Jag vill finnas i din närhet
utan brister utan fel
jag vill du tar mig åter
jag vill du gör mig hel.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-06 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark igenkänning
i dina ord

fint skriftat
2012-07-07

    ej medlem längre
Längtansfull bedjan...som kan röra ett stenhjärta till tårar. Vem kan motstå....
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP