Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yaytzy

Hur skall jag våga tro på något som skall hålla men alltid brister?
Hur kan man förlita sig på känslor som säger till hjärtat att slå lite till och när alla slag låter dunk dunk men slutar i kaos
När mina drömmar
tankar
önskningar har en destination
men dina slag är någon annans
Känslor är patetiska

När man kan älska en annan människa, vara riktigt kär utan att tillföra något logiskt till det
när den känslan övergår och med tidens alla intervaller är vi ingenting
Men jag vill vara något
tillsammans
utan dig
med mig

Varför skall jag återgå till en förbannelse som ändå försvinner?
Varför bli kär när allt jag är rädd för är att förlora det?

Vad skall man med en början som alltid håller ett avslut i sina händer

Livet är bara ett kast
med olika tärningar

När jag vill ha fem av samma nummer
Återstår det alltid
blanka svar




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-07-07 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP