Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RODNAR

Aftonen rodnar

vid tanken på

att den ska omfamnas

av natten

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-07 16:30



Bookmark and Share


  menspoeten
Du skriver så målande, det är verkligen magiskt!
2012-07-31

  träsnidaren
Mysig bild.

Och texten sen...den är fantastisk! Riktigt bra!
2012-07-12

  bittemi VIP
En varm och skön känsla ger denna vackra text och bild!
2012-07-12

  Quasimodo
Härligt fin och en skön bild!!
2012-07-12

  Stjärnregn
Underbar läsning och känsla. Vackert!
2012-07-08

    ej medlem längre
Wow, din bästa hittills!! En juvel av konctrerad perfektion, inte en stavelse för mycket eller för lite, just den sorts lyrik som jag själv strävat efter

Applåder och bokmärkning
2012-07-08

  ULJO
Så vackert, så vackert
2012-07-08

  M M Mannheim VIP
Vacker beskrivning! Fängslande! Dina få ord binds samman på ett så fint sätt. Jag rodnar av den skicklighet du har att med få ord beskriva en så vacker bild. Finns bara en sak som saknas...Du!
2012-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Få ord som ger många tankar...
2012-07-07

    ej medlem längre
Dina ord och bilden bildar ett vackert smycke.
2012-07-07

    ej medlem längre
Skönklingat
eftertänksamt
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP