Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörde, tyvärr, bara sammanfattningen i Rapport.., var förhindrad att höra/se honom direkt..


Löfvén var "en försiktig major" i Almedalen ..

Miljoner till klimatomställningen och jobben ,DET verkade förnuftigt . Annars var det rätt tunt, INGENTING om vinsterna i Riskkapitalbolagen (Arema Care och det, ja, ni vet..) Angrep Reinfeldt om jobben och menade (utan att förtydliga riktigt) att det bara var valpropaganda från M... , att Alliansen INTE tog det här med arbetslösheten på riktigt allvar . Efterlyser dock mer "kött på benen" i denna oerhört viktiga fråga !
BÄTTRE kan Du, Stefan L ! OM Du ska vinna valet 2014 så KRÄVS det MYCKET MER ! T ex det här med "Hållbar Frihet" , som låter lovande, men KRÄVER mycket, mycket mer information !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-07 19:52



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Jag är bara rädd för att SAP:s STARKA högerfalang (med VU:s Damberg i spetsen ,tillika vice ordf i sossarna !) ska fortsätta den kräftgång som Persson/Sahlin orsakat med sin BORGERLIGA politik ! Kan Löfvén ÖVERTRUMFA dem eller är han i förrädarnas våld ?
2012-07-07

  ULJO
Han gör helt rätt, tar det lugnt och aktar sig för att ramla i fallgropar. Han är vår framtid. De utslagnas räddare och vår möjlighet att slippa översittarna.
2012-07-07

  Mats Henricson
Förrädare (?), det beror på HUR man ser det ? Det ENDA lyckade exemplet på någon form av demokratisk socialism var ju Alliendes Chile (och det gick ju åt fanders).Och Castro har, visserligen, lyckats med den sociala biten, men Kuba är ju likafullt en diktatur.....
2012-07-07

  Larz Gustafsson VIP
(s) i ett nötskal.
Förrädare allesammans.
2012-07-07

    ej medlem längre
"Miljoner till klimatomställningen och jobben ,DET verkade förnuftigt ."

Och var skulle han ta de miljonerna från?
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska