Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så många ord...


Det finns så många ord

jag skulle kunna säga dig

men jag gör det inte

för det skulle bli för mycket för dig


Jag har så många frågor

men jag ställer dem inte

för jag är rädd för svaren

du ska ge mig


Det finns så mycket jag skulle kunna göra

för dig

men jag gör det inte

det är ändå inte

det du vill ha av mig


Det finns så mycket

jag inte kan ge dig

för det är inte jag

men jag säger det inte

utan drar ut på tiden

för att spara den med dig


Du kan inte ge mig

det jag vill ha

Jag kan inte ge dig

det du vill ha

Och allt

kan bara sluta

på ett sätt

Det vet vi

Det är bara frågan

om när det sker

Jag hoppas det är jag

som tar det steget...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-07 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman