Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under björkens bark



Varje gång jag ser mig
utan dig,
söker mitt hjärta sina slag
i din puls

Den gång min längtan
inte finns hos dig,
letar jag bland namnen
under björkens bark.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-08 16:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukt och vackert faller dina vemodiga ord.
2012-07-08

    ej medlem längre
En text så skör och vacker att den nästan brister...
2012-07-08

  Pirjo VIP
mmm...
2012-07-08

  bittemi VIP
Mycket vackra ord!
2012-07-08

  Änglaögon
Så oerhört vackra rader...
2012-07-08

  Erik H.J Hultin
Innerligt och lågmält om att söka de förlorade fragmenten av en sökande själ. I den älskades puls eller under björkarnas bark. Med skirt sammafogade rader framträder en otillräcklighet men samtidigt små värmande hem för den hemlöse. Ett lungn som konstitueras av en konstant darrande oro. Oerhört vackert!
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP