Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är ensam

här talar vind
och evighet
här stillas orden

jag bryter vågen
för att
känna smärtan

biter sälta
ljuder åtrå

älska mig
inatt

tag mig

jag är ensam




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-08 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington