Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironiskt nog

En känsla jag hämtar.

Hjärtat mitt flämtar.
Öppnar upp en låda av trä.

Jag bygger förväntan.

Av dåtida väntan.
Ett nyare starkare ting.

Bland andar och gastar, ut för klippan jag kastar.
Mig själv? Eller endast mitt liv?

Kämpar och stretar, med lykta jag letar.
Mitt, jag eller du?

Så vart jag mig vänder, en tanke jag sänder.
Till dig, mig eller er?

Vad är det jag säger, skriver eller driver.
Är det frågor, eller svar jag er giver?

Begrunda nu detta, det som jag egentligen vill berätta.
Ty budskapet finns här i texten.

Ty ej ni förvrider, er över det jag skriver.
Det är endast ett svar, utan frågor ni får.




Fri vers av ETBET Plant
Läst 155 gånger
Publicerad 2012-07-08 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ETBET Plant
ETBET Plant