Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


Vad ville jag göra tillsammans med Fredrik Reinfeldt ?

............................(kommer inte på något.. alls...), vänta ! Lite vågat ,men varför inte ? RIKTIG RYSK ROULETTE ! NÅGOT litet sketet eget liv får man lov att riskera för sitt folk, för mänskligheten .Blir ju MARTYR, för fan ! Kom an ,FREDDAN, törs Du ?


--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 201 gånger
Publicerad 2012-07-09 00:01



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Eftersom jag tror på "turen" (INTE kan väl jag förlora i Rysk Äkta Roullette ?) så INVITERAR jag också Jimmie Åkesson på ett lir !
Och Breivik får hänga med han med, liksom Mangs ! Kanske några till , min tur är oändlig !
2012-07-09

  Mats Henricson
Glöm nu inte att ta "ironiglasögon" på innan ni läser denna !
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska