Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar en tidig morgon efter en vilsam helg hos goda vänner...


Visste du det...?



Du vet inte om det

men nyss

var just DU

den osynlige Gudens röst

när Du sa; Kom ut till oss!



Visste Du det?



Du var

hans händer

hans öron

hans famn

de armar

som bar

och hjälpte mig vila...

Ta ännu en dag

bara EN dag

i sänder...



Visste du det?




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-09 07:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande. TACK!
2012-07-11

  ResenärGenomLivet VIP
Det är som om Han skickar en ängel i mänsklig gestalt ibland...
2012-07-09

  Maiah VIP
Fint att få känna den Högstes omsorg genom vänner
2012-07-09

  walborg
Andas öppenhet att ta emot av Guds nåd
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter