Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar av tillit en tidig morgon...


Du finns...




Om jag inte

fick vila min själ

i Dina kupade händer

vore jag

- otröstlig...



Om jag inte

fick lägga min själ

i Din kärleksfulla famn

skulle jag

- gå sönder...



Om jag inte

såg Dina fotspår i sanden

skulle jag

- gå vilse...



Om jag inte

vore buren

av Dina starka armar

- hade jag gett upp

för länge sen...



Om DU inte fanns

skulle jag känna mig övergiven

och utan hopp...



MEN... DU FINNS !
















Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-09 07:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt...
2012-07-09

  ResenärGenomLivet VIP
...underbar trygghet...
2012-07-09

  Maiah VIP
tryggt med Gudomlig närhet
2012-07-09

  walborg
En ljuvlig text som borde tonsättas sjungas som psalm
2012-07-09

    ej medlem längre
Jag vet.
Gloria in Excelsis Deo.
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter