Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter



en siluett bortom seendet,
gradvis förflyttas min blick

berget står inte i min väg utan jag i bergets
försvarslös mot tyngden i sten

ett moln förflyttas i tid,
svävar över benvita diken

dagen ser tydligen inte sin begränsning
förrän mörkret bryter sig fram

känslan kommer med natten
den återfödda glädjen,

sprungen ur skuggornas sköte




Fri vers av Anders Perols
Läst 447 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-09 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om denna!
2012-07-11

    ej medlem längre
Allt gott (dikt) och allt gott (dig).


"Panchetta"
2012-07-10

  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker om hela texten,
men kanske allra mest sista raden
2012-07-09

    Max Poisé
Åter i dubbel bemärkelse med en utmärkt dikt!!
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders Perols
Anders Perols