Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flagnar

Jag ser inte tiden för alla sekunder. Jag ser knappt mig själv, dold bakom konturerna av den jag inte vill vara. Mitt missnöje föder sig självt, gror ur sin egen avkomma. En obruten reaktion, kedjor av oss.
Likgiltigheten flagnar nu, som torr hud.
Under är jag alldeles slät
och naket kall.




Prosa av Anders Perols
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-11 16:07



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
vilken glad överraskning idag, att läsa dina ord igen!

titlen är så uppmanande, utmanande... och orden efter flagnar och lägger sig i en skön hög precis ovanför det släta. kalas!
2014-11-15

  Catharina Edin VIP
vackert, trots ämnet!
2014-11-11

  Daniel_78 VIP
Okontrollerbart. Parasitlikt. Jag såg nyligen Carpenters The Thing och får bilder från denna. Vintern och den torra huden. Kylan.

Jag tycker texten öppnar upp väldigt bra och varvar sig själv med träffsäkra liknelser och känslobeskrivningar.

Ett kärt återseende, bokstäverna.

2014-11-11

  Yrre VIP
Oj, väldigt naket skrivet, tycker om sårbarheten i denna!
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Perols
Anders Perols