Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så även du



Jag är. Så även du. Fragment av oss sprids för vinden.
Jag ser delar slå rot bland fälten. Andra lyfts uppåt, bort.
Nätter är stilla. Dagar blåser, travas i drivor.
Ditt namn är storm. Mitt är ännu bara; jag.




Fri vers av Anders Perols
Läst 482 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-05 21:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snygg bild som funkar direkt!
2013-05-06

    ej medlem längre
tankar att begrunda.. bra
2013-05-06

  Yrre VIP
Detta tycker jag om, mycket!
2013-05-06

  LenaJohansson VIP
fin dikt! kul att se dig igen...
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Perols
Anders Perols