Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När morgonregnet väcker



Jag hör att du ler

när jag viskar ditt namn

i drömmen,

du strålar min stjärna

när du vänder dig mot mig

i sömnen,

vi når varandra

när morgonregnet väcker.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-07-09 16:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din hand målar kärlekens hela längtan.
2012-07-09

    ej medlem längre
En sån kärleksfull text att man bara ler när man läser....och önskar...
2012-07-09

  alvan
Så underbart... Fullkomligt njutningsfull poesi!
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP