Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kring nässlorna



Kring nässlorna vicker
på kvällsäventyr vinkar
barnen violett




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2012-07-09 18:46



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
tänker indigobarn,jag...
2012-07-09

  lodjuret/seglare VIP
Nästan så jag börjar tänka på nässelsoppa här, den som får mig att se rött. Jag tycker du har funnit din form i just haikun.
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP