Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Vad ska vi göra med vårt försvar ?

Eftersom vi ändå redan är lakejer åt USA:s´NATO så kan "våra trupper" gå in i NATOS armé ! det blir billigare då också, kostnaderna DELAS ju bland NATOS´medlemsländer !
Självklart skriver jag det här med djup sorg i själen , men eftersom vår s k "neutralitet" INTE ENS är en papperstiger längre så är ALTERNATIVET bara, LÄGG NER HELA SKITEN !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-09 19:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
EU ska man aldrig lita på. Det styrs av frimurarna. Deras främsta lojalitet är gentemot sin orden, inte mot sitt land.
2012-07-10

  Mats Henricson
Fast jag är (eller tack vare.att...) officersson så INSTÄMMER jag ,tveklöst, med Larz ,för 17, vi är ju med EU, de står på vår sida !
2012-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer alltid att vara totalvägrare och radikalpacifist. Det är jag inte på grund av att jag "tänkt efter lite" utan på grund av att Gud har befriat mig från militarismens sinnessjukdom.
2012-07-09

    ej medlem längre
Vi behöver nog helt klart behålla vårt försvar, tänk efter lite.
2012-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Absolut!
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska