Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa utan tidtabell

Var rädd om din själ

slösa inte bort den

för lite guld


Den är skör som glas

Stark som spindelväv

len som bomull


Har du hela bilden

av verklighetens

alla pusselbitar

eller bara en liten skärva



Drömmarna

går inte att fånga



Men en natts utflykt

i en outgrundlig värld


Är det denna tillvaro

eller nästa

som är verklig?


Har vi en slumpmässig resa

utan slutmål

utan tidtabell


Jag hävdar

med bestämdhet

att det är högst sannolikt

att vinna högsta vinsten

sju gånger

i rad

sju månader i rad

de som hävdar motsatsen

är bara intoleranta


I söndags

väjde han

och jag undan

två slumpmässiga

beslut

ett idiotiskt

ett reflexmässigt


Dödens
'
kurragömma lek

återigen

denna återkommande

slump







Fri vers av Ali D VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2012-07-10 21:39



Bookmark and Share


  träsnidaren
Jag gillar titel väldigt mycket.

Din poesi är rak och enkelt, inget onödigt tjafs. Mycket bra liknelser i texten, målande språk! Bra!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP