Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smeker en sårad kind



Pulsslagen tappade sin kraft

i det utrymme jag hade

i ditt hjärta,

du lägger en suck

av morgonens stillhet

över min saknad

och smeker en sårad kind.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-09 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
håller andan medan jag
läser dessa fina rader.
vackert. vackert..
2012-07-10

    ej medlem längre
Ömsint och vackert.
2012-07-09

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuk och fin...
2012-07-09

    ej medlem längre
Underbart finstämt och vackert.
2012-07-09

    ej medlem längre
Ännu en skönhetsupplevelse...orden andas innerlighet.
2012-07-09

    ej medlem längre
Stark text. Den känns.
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP