Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Claude Foucquets bekännelse till Monique Leroyette

jag såg änden av din klänning
fly runt hörnet
ditt skratt ljuder i aftonen
som ter sig annorlunda
gentemot dom andra nätter
då jag har skådat dig
mitt förstånd tappade jag i palermo
och mitt tålamod ligger glömt i paris
kvar har jag den där manschettknappen
som vi fick av en man på en kyrkogård
någonstans i minnesota nära saint paul
du log då jag tog emot den
men din blick har jag aldrig sett så frusen
som den gången när jag förtäljer dig
att jag har sytt fast knappen i min hand




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-09 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling