Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det ska gå så vitt jag vet. Dålig mottagning här. Bilen gick på 6000:- hur som.


Original low font

Knep(ig) lodrät linje (med) vertikalt påbra. Fotoelektrisk horisontell växt lapar gråmul1, tids nog annorlunda uttryckt förblir solljuset försynt förryckt.

"Jag är inte mycket för dikter, de passar inte mitt filter men det gör inte du heller"
Attraherände - början och slutet har sina dörrar öppna vid din attraktivitet och slutar så och där; inkompatibel, fräck irreversibel obalans - du tror att så är fallet, din sista chans struken, "kallet" och sliter duken. Porslin värjer sig bra mot smuts - jag vill bygga en maskin av och producera färger med - en av dagens vanligaste klimatfällor är frågan så miljöförstörande kan jag få skjuts?
Curlar du eller hur var det nu?

Raketfast slagen med mer än bara en träkvast ajabaja säger lagen gott så långt men tunnor flyger och landar ändå även om lagen säger som så. Passar mig mer än väl - försiktig det vill säga - i närvaron av (oroligt osökt tamt förblir att hellre läsa än agera) allvarliga farliga. Skräm en skramlare sa en famlare, anat djärv, forskare försöker fortfarande förklara för folk faktiskt faktiska skillnader.

Molnmark förmår formas - formar kontur. Solskur med lila blixtar en himmel blir plural; morgonsila medan du strila.
Gyllene bågar för de som vågar.

GE MIG MER. I helvete heller så som du dräller. Undvikande går till en gräns sen är det upp till dig att ta dig tillbaka. Titta mot mig om du vill men från elfte sidan gränsen. Uppenbart uppgången hackspett fenomen fenomenal... Helikopter.




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-07-10 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos