Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle jag? Jag? Skulle jag?!


Vält katedern

In till tiotusen döden är vad som finns. Slamra du sovande riddare, mina blommor blommar året om - vinter och sommar. Sömn lockar när det knakar i fogarna, det vet HELVETET FÖRGÖR MIG.
Bokstavligen begravd bad jag mig titta ut.

Jag ser flera slut men vilket ser du?

Bortom en handfull skulle jag säga på en höft. Kärlek en kär lek som en gammal björn som rullar ned för en bergssluttning. När du skickade brevet kontrollerade du att du lagt i det du skrev?

Växer över mossan själv om vartannat upplevd tid varierar blandat. Örat mot springan mellan planken på flotten lyssna på dropparna. Reflektioner och abstraktioner - vilken härlig ordlek låt mig bli en i mängden så ska jag tillfredsställa dig i sängen.

Morpheus, vi ses snart. Väckt av gitarrspel och sång mitt i natten så är det äntligen dags att återigen ta av hatten.




Fri vers av Phantasos
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-07-10 04:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos