Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeden vi sällan upplever

blås pudret ur din hand
vinden ska fånga det
och sända det till ditt hemland
dina förfäders gravar ska smekas
av det som gjort dig ett namn
du har uppnått det du hade för avsikt att klara av
med en fin sorti
kan du stå på torget där du föddes
för resten av tellus liv




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-10 08:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert
2012-07-10

    Tea Alex
Vemodigt med en arg underton?
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling