Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mat är som sex, eller möjligen tvärtom.


Njutning eller behov

Mat kan vara underbart
Kan vara härligt
Kan vara gott
Mat kan också bara vara nödvändigt
ett sätt att stilla hungern
bota ett fysiskt behov
Visst är vissa maträtter bättre än andra
Vissa rätter vägrar man att äta
Men en och samma rätt
smakar också olika
beroende på humör
och när man njöt den sist
även den bästa rätt
lagad av en fantastisk kock
avnjuten på bästa restaurang
i bästa stämning
kan bli vardagsmat
om man ätit den för ofta
Mat är som sex

Sex kan vara underbart
Kan vara härligt
Kan vara gott
Sex kan också bara vara nödvändigt
ett sätt att stilla kåtheten
bota ett fysiskt behov
Visst är vissa kvinnor bättre ån andra
Vissa kvinnor vägrar man hoppa i säng med
Men en och samma kvinna
kan också variera
beroende på humör
och när man njöt henne sist
även den bästa kvinna
med en underbar teknik
avnjuten i bästa miljö
i bästa stämning
kan bli ett standardknull
om man njutit henne för ofta
Sex är som mat

Alltid bra att ha hemma
Men ibland vill man ändå gå på restaurang
Omväxling förnöjer
Men jag undrar ändå
om det inte är nåt visst med trerätters




Fri vers av Kent Filppu
Läst 706 gånger
Publicerad 2012-07-10 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kent Filppu
Kent Filppu