Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut

Det kostar inget att skratta
Kärleken är gratis
Kamratskap har ingen prislapp
Än finns ingen skatt på bra väder
Luften, vattnet, fåglarna, naturen kan man njuta
Det kostar inte att andas
Ordet är fritt inte bara på mötet
Tankarna kostar bara i bilen
Så mycket av det goda här i livet
så mycket av det bästa
Det är i alla fall gratis
Njut




Fri vers av Kent Filppu
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-10 17:22



Bookmark and Share


  Kent Filppu
Kul ni är några som gillar den. Hoppas ni hittar mer ni gillar.
2012-07-20

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiska ord som jag tycker mycket om...jag tänker njuta.
2012-07-14

  bittemi VIP
Vilken härlig uppmaning! Fin text
2012-07-12

    ej medlem längre
En underbar text!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Kent Filppu
Kent Filppu