Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken är vatten.

kärleken är som vatten,

man kan inte leva utan det.

när flyter ovanpå det,
är det skönt, men otillräcklgt.

man glider sakta men säkert längre ner under vattenytan.
när man kommit under,
omger en härlig värme en,
men om man får för mycket,
råkar andas in en del av kärlekens vatten,
smärtar det.

om man tar in för många andetag,
av kärlekens onda vatten,
så försvinner man

och omges totalt av mörker.
vattnets mörker, kärlekens mörker.
kärlekens vattets mörker.




Fri vers av Konstanzia
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-10 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia