Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRYR SEJ INTE

Vad bryr sej sommaren

om vädret är dåligt

Den har sommar

ändå

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-10 19:49



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Och vädret är dåligt och då är det bra att Du min väninna finns!
2012-07-10

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...sen är det upp till oss vad vi gör av det.
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP