Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ränna av tårar


Ur den ljuvaste doft

som njöt sin tid med dig,

river nu en tagg

en ränna av tårar

mig hjälplös,

mina tankar letar i

skogens vilsamma sus,

efter redskap

att fördämma mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-07-10 19:54



Bookmark and Share


  alvan
Sorgetyngd andas saknaden... Men så fint målat!
2012-07-12

  Änglaögon
Saknaden är påtaglig i dina rader!
2012-07-11

    ej medlem längre
En underbar text som klingar med spröda toner och en skör vemodig melodi.
2012-07-10

    ej medlem längre
Gillar riktigt mycket. Ger bilder.
2012-07-10

    ej medlem längre
Starkt, bra poetat.
2012-07-10

    ej medlem längre
att fördämma ett
ostoppligt flöde.. ?
oj.. sådan beskrivning
på sorg, exempelvis..
..vilken.. ja. oj.
blir mållös.
är det det här
som är sådant
som briljerar..
det som får ord
att lysa..
2012-07-10

  Katharina BR
Vackert diktat och ur smärtan har du skapat något fint.
2012-07-10

  NågonAnnans
Fin..
2012-07-10

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgset skön skrivet...
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP