Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungen

Tänk att en dum man

på en åsna

blivit

tilltalad

av självaste kungen


Visserligen

-ur vägen idiot

men ändå


Kungen

som kan få solen

att gå upp i väst

får det inte drivas med

det slutar illa


Att en idiot

på en åsna

kan komma

undan med så mycket


Kanske

har han korsat

gränsen

mellan dårskap

och kunskap


Åsnan blev förvirrad

och drog honom med




Fri vers av Ali D VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-10 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP