Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske jag får några egna potatisar i år




ORDEN

 

 

ordkonstnär vill jag inte kalla mig

ord det tycker jag om att skriva

vad det blir av mina ord det vet

jag inte när jag tar pennan och

börjar skriva

 

ord är så mycket glada ord som får

människor att le och skratta så finns

det dessa ord som sårar gör någon

ledsen så tårarna rinner glädjen som

nyss fanns där är borta

 

ord kan förvilla ord som sägs med munnen

när ögonen säger något helt annat, jag vet

har varit med om det och det gör ont mycket

ont det efterlämnar sår, sår som kan vara

svåra att läka

 

jag ör ingen ordkonstnär jag är ordblind

får kämpa med det jag skriver sluta skriva

för att det blir fel ibland det har jag aldrig

haft i mina tankar

 

det händer att orden försvinner är svåra

att hitta till slut är dom där igen och min

skrivarlust är tillbaka nu drömmer jag att

dom nya orden som kommer ska hjälpa mig

att hitta rätt så en ny bok snart komma med

min alldeles egna historia om vem jag är

 

 

anits 10 juli 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-11 00:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Önskar diktarjaget lycka till med egen bok. Jaa orden kan verkligen. Bra fångat.
2012-07-11

  ResenärGenomLivet VIP
Vad kul med en egen bok...
2012-07-11

  poetryGirl
det r viktigt att skriva, att spara sina tankar till ord
2012-07-11

    Bo Bjelvehammar
som det dagliga lugnet i spindelnätet
2012-07-11

  Bibbi VIP
Applåd och lycka till!
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP