Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilen heter Sorgmantel...om du inte vet




DET KOM ETT MAIL

Du kom

Du tog mej i famn

Vi var nära

Lyckliga

med de stunder vi fick

Så kom ett mail

där du talade om

de ofattbara

Det

som ingen någonsin

kommer undan

Men nej

INTE ÄNNU

Nu i mej

förtvivlan bor

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2012-07-11 16:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Smärtsamt...
2012-07-11

  M M Mannheim VIP
Fegt att säga det i ett mail. Tur att du har oss andra som är trogna.
2012-07-11

  Änglaögon
Vackert om sorgen!
2012-07-11

    Yarissa
Fint beskrivet-kram
2012-07-11

  Michaela Dutius
En berörande dikt - fint förklarad med sorgmanteln!
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP