Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saxat ur dagens Aftonbladet..


Bara några fragment från Reinfeldts Sverige 2012.

# "Många måste gå för att andra ska få !" . Sedan 2006 har 275.000 fått sparken från Skolan, Vården, Äldreomsorgen, Polisen och Rättsväsendet pga kraftigt sänkta skatter och alla dessa Jobbavdrag .



# "Jobba ALDRIG deltid , under Reinfeldts välde går Du bara back !" Fråga Lena M i Malmö, hon VET: "..om jag är arbetslös i en hel vecka så får jag FULL A-Kassa, men om jag jobbar TVÅ dagar under en vecka så får jag INGEN A-Kassa alls för den veckan ! Jag MÅSTE alltså tacka nej till att jobba eftersom jag förlorar ekonomiskt på det !"



# " Attendo vill tjäna pengar på de gamla, alltså stryper de kostnaderna så mycket som de nå´nsin kan !" Fråga Tita, hon har wallraffat på Attendo: " En äldre person som jag känner lite skrevs ut från sjukhuset och skickades till det Attendo-vårdboende där jag jobbade. När han kom dit var INGET förberett ,den gamle hade inga egna kläder och hans livsviktiga hjärtmediciner (!) fanns INTE heller på vårdboendet ! Den gamle föll, nattetid, omkull och slog sig illa, men larmet fungerade INTE ! Någon säkerhetsansvarig fanns INTE heller på plats ! "

Bra några exempel på hur vårt land INTE fungerar under storskojaren Fredrik Reinfeldt ! Är det SÅ HÄR ni vill ha det, alla Alliansväljare ?


------





Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 236 gånger
Publicerad 2012-07-11 19:52



Bookmark and Share


  poetryGirl
han har misslyckats
2012-07-12

  ULJO
Ja hans insats är inte mycket att skryta över.
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska