Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min poesi



Med din mun

mättar du min hunger,

med din hand

lever min inspiration,

med dina ord

är du min poesi.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-11 20:45



Bookmark and Share


  alvan
Så ljuvligt för du orden!
2012-07-12

    ej medlem längre
Finns bara ett ord för denna poetiska pärla = skönhet i varje stavelse.
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP