Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sentens

Tänker att frukten i handen är så sig att jag nästan gråter. Bryter av med ett solo av Jimmy Page.




Övriga genrer av Carsten
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-11 21:20



Bookmark and Share


  Söderman
Att vara den man är
till hundra procent
Wow!
Som ett grymt gittarsolo...
Yes!
2012-11-20

  andrasidan
Just det, så sig, eller det i sig, eller ...
2012-07-16

  Eva Langrath VIP
Tycker om den starka känslan som finns i de få orden.
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Carsten
Carsten