Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilse.


Utanför staden

Utanför staden

Den varsamma balansen
mellan
minnet och de nya orden
och stranden så nära och
öar så långtbort

resan
omgiven av min ensamhet

tänker jag, känner jag
hoppas jag, vet jag

åtminstone på avstånd




Fri vers av Carsten
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-16 00:03



Bookmark and Share


    leelee
Sista meningen är suverän.
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Carsten
Carsten