Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelse

Händelse

Då du reste dig
och gick de få
stegen till soffan
där jag suttit




Fri vers av Carsten
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-25 16:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fortfarande genial!
En sådan vacker mening, som ett helt liv.
2011-11-25

  Gunnar Hilén VIP
"suttit" var ordet
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Carsten
Carsten