Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förundran


Puls

Puls

Ett moln av sparvar
flammar upp
ur solen.
Pulsen går ner.




Fri vers av Carsten
Läst 1882 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-16 00:01



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Du lyckas med orden fömedla just känslan av förundrar.
2011-12-23

    ej medlem längre
Du skriver så bra.
Jag förundras inte.
Bara läser och vill läsa mer.
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Carsten
Carsten