Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meditation.


Påsk i Hälleviksstrand

Påsk i Hälleviksstrand

Slöjor av dimmor över färjelägets kajer.
Ur rabatterna växer våren.
Träden, husen och klipporna reser sig
som morbröder från råseglarnas däck.




Fri vers av Carsten
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-16 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carsten
Carsten