Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hyttysistä viis...<br>


kesäilta

 

 

iltanuotio rantakallion kupeessa


peilityyni järvi

 ilta-auringossa

vesi näyttää pehmeältä  kutsuu syliinsä

 

lumpeet kukkivat

 


kalat koristelevat veden renkailla kuin

kisaillen onkivien poikien kanssa

 

joutsen levittelee siipiään rantavedessä

 

kissankellot päivänkakkarat         kukkivat 

rantakoivun alla

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-12 00:10



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Heino runo :)
2012-08-01

  Minkki VIP
lugn vilar sjön.... miten kauniisti sanasi sointuvatkaan...
2012-07-15

    maija tuori
Erittäin harmooninen kesäilta ...
2012-07-13

  M M Mannheim VIP
Jag googlade på ordet "kesäilta" och fann det vackraste av bilder. Och jag tror nog ett dikten är lika vacker som bilderna. Eller har jag seglat bort mig i ett främmand espråk, Pirjo?
2012-07-13

  Daniela I
Ihan kun kesäilta pitäisi olla :) hyvä runo
2012-07-12

    ej medlem längre
Hyvä kesäilta!
2012-07-12

  ~alruna~
Kuulostaa mukavalta ja kauniilta kesäillalta:-)
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP