Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav

Vyssad
av vattnet

omhuldad
av hav

hon skiftar färg
från glittrigaste silver
till dunklaste djupblå

livgiverskan
livtagerskan
endast hon vet vilket det blir idag

ikväll vyssjar hon
stilla blänkande
avgrundsblå

oss ända hem




Fri vers av ~alruna~
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-12 00:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackra ord...
2012-07-12

    ej medlem längre
Sköna, snälla...
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~