Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TILL DIG... Mitt barn


Ett Moderskall ...





Trasig rädd och ensam

vill ta Dig i min famn

Hålla Dig tätt intill mig

smeka Ditt hår ...

vyssja Dig ...

krama Din hand ...

Tala milt och tröstande

det är inte farligt

Var inte rädd mitt lilla barn!


Men det går inte ...

Du är ju snart femtio

År det försent nu ...?

när Du är vuxen

ibland trött ...

lite sliten ...

och inte längre så liten


Här finns jag i alla fall

med ett öppet hjärta

som fortfarande känner

sitt Moderskall

Här finns jag för Dig

undrar...

kan Du känna värmen från mig …?




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-12 13:47



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
.. en varm och innerlig text ... tankarna går till Barbro Hörbergs
" Gamla Älskade barn ... ! " ... NÄR ... blir man så gammal att man får torka sina tårar själv ... ? ... tack ... alla ni varma mödrar som förstår att det lilla barnet lever inom oss hela livet ... vi känner er värme ...
2012-07-12

    ej medlem längre
Förälder är man på livstid....du speglar känslor så att det känns.
2012-07-12

  ResenärGenomLivet VIP
En gång mamma...alltid mamma.
2012-07-12

  walborg
Så viktiga ord till en dotter, oavsett ålder.
2012-07-12

  Rise Little One
Man blev rörd av den värmen som texten strålade ut
2012-07-12

  träsnidaren
Jag känner verkligen värmen i denna text. Snyggt fångat!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter